23 Ekim 2015 Cuma

KAYALI SOĞUCAKLILARLA BİRARAYA GELDİ

KUŞADASI BELEDİYE BAŞKANI ÖZER KAYALI SOĞUCAKLILARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Soğucak Mahallesi sakinleri ile biraraya geldi. Soğucaklılarla çay içen ve sohbet eden Başkan Kayalı, Belediye'nin tüm birimleri ile sorunların çözümü için çalıştıklarını söyledi.

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Kuşadalılarla buluşmaya devam ediyor. Son olarak Soğucak Mahallesi'ni ziyaret eden Kayalı, mahalle sakinlerinin sorun, istek ve önerilerini dinleyerek Belediye'nin faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgi verdi. 

CHP Kuşadası İlçe Başkanı Soner Kaplan, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Eryiğit ve Belediye Meclis üyelerinin de eşlik ettiği Soğucak Mahallesi ziyaretinde konuşan Başkan Kayalı, Soğucak'ın doğası ve konumuyla bölgenin en değerli mahallelerinden birisi olduğunu belirterek  "Kuşadası Belediyesi olarak yaşanan sorunları biliyor ve tüm birimlerimiz ile birlikte çözüm için çalışıyoruz. Sizlerle geliştireceğimiz sağlıklı ilişki ve diyalog ile tüm sorunların üstesinden geleceğimize inanıyorum" dedi. 

Kayalı, 1 Kasım seçimlerinin ülkemiz için önemine de dikkat çekerek tüm vatandaşları sandığa giderek ülkenin geleceği için oy kullanmaya çağırdı.