19 Ocak 2014 Pazar

ZEYBEKÇİ AK PARTİ AYDIN ADAYLARINI TANITTI

AK PARTİ AYDIN ADAYLARI EKONOMİ BAKANI NİHAT ZEYBEKÇİ'NİN KATILDIĞI TÖRENLE TANITILDI
Aydın Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen tanıtım toplantısına. milletvekilleri ve parti yöneticilerinin yanısıra aday adayları da yoğun ilgi gösterdi. 
AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay toplantının açılışında, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını ileterek, aday adaylarını tebrik etti.  
Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Savaş da, “54 aday adayımız vardı. İçlerinden birini seçecektik. Tüm aday adaylarımız birlik ve beraberlik sözü verdiler. Bundan dolayı aday adayı arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz . Aydın her şeyin en güzeline layık” diye konuştu.

Ekonomi Bakan Nihat Zeybekci ise, Aydın’da zafere inanmış ve kararlı bir toplulukla karşılaştığını söyleyerek, “Hiç kimse ama hiç kimse bizim başka güçlere biat etmemizi, başka güçlerin önünde eğilmemizi; bırakın eğilmeyi, başka güçlerin önünde düğmemizi iliklememizi düşünmesin.” diye konuştu. 
 
Mustafa Savaş’ın seçimi kazanmasının ardından 31 Mart’ta Aydın’a gelip meydanda Davaz zeybeği oynayacağını belirten Bakan Zeybekci, zeybek oyununun çok güzel olduğunu ve kendisinin de oynamayı çok sevdiğini söyledi.

Zeybekci'nin tanıttığı belediye başkan adayları şöyle:
Aydın Büyükşehir'de Mustafa Savaş, Bozdoğan'da Ali Erkut, Buharkent'te Mehmet Eroğlu, Çine'de Celalettin Kocamaz, Didim'de Ufuk Döver, Efeler'de Yalçın Pekgüzel, Germencik'te Mustafa Bircan, İncirliova'ta Kazım Günaydın, Karacasu'da Kutsi Küçükyörü, Karpuzlu'da Hilmi Dönmez, Koçarlı'da Abdullah Arıcı, Köşk'te Rıfat Kadri Kılınç, Kuşadası'nda Engin Berberoğlu, Kuyucak'ta Metin Ertürk, Nazilli'de Mustafa Acar, Söke'de Metin Yavuz, Sultanhisar'da Ertegün Ünal ve Yenipazar'da Zafer Savcı. 

AK Parti İl Başkanı Atay, konuşmasının ardından Bakan Zeybekci’ye Aydın’a özgü ürünlerin yer aldığı bir sepet hediye etti. Aday tanıtım töreni, adayların tek tek kürsüye çağrılarak, el ele poz verilmesiyle sona erdi.