6 Ocak 2014 Pazartesi

ÇERÇİOĞLU'NDAN SÖKE'YE 15 DEV PROJE


ÖZLEM ÇERÇİOĞLU SÖKE'DE TATİL PAZARINI GEZDİ

Aydın Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Özlem Çerçioğlu, İncirliova Belediyesi tarafından ücretsiz olarak bu yıl 28'incisi düzenlenen "İncirliova Deve Güreşleri"nin ardından Söke'ye giderek, Panayır pazarı olarak da bilinen tatil pazarını gezdi.Pazarcı esnafı ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Çerçioğlu, CHP Söke Belediye Başkan adayı Süleyman Toyran'a destek istedi. 

CHP Söke ilçe Başkanı Hüseyin Akkaya, Söke Belediye Başkan adayı Süleyman Toyran, ilçe yöneticileri ve vatandaşlar tarafından karşılanan Başkan Çerçioğlu, Büyükşehir ile ilçe belediye başkanlarının uyumuna dikkat çekti. 

Başkan Çerçioğlu, "Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi güzel hizmetler yaptı, kendisine teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki dönem Süleyman Toyran ile yolumuza devam edeceğiz. Söke için 15 dev proje hazırladık. 30 Mart'tan sonra Süleyman Toyran'la el ele bu projeleri gerçekleştireceğiz. Aydın bir dünya kenti, Söke'de Türkiye'nin parlayan yıldızı olacak" dedi.

SÖKE’YE 15 DEV PROJE  

Söke için hazırladığı 15 dev projeden 3 tanesini açıklayan Başkan Çerçioğlu, mevcut otogarın Söke'ye yakışmadığını belirterek, "Projelerimizden birincisi yeni otogar olacak. 30 Mart'tan hemen sonra yeni otogar için kolları sıvayacağız. İkincisi meydan projesi olacak. Sökelilerin güzel zaman geçirebilecekleri altında otoparkı olan büyük bir meydan düzenlemesi yapacağız. Üçüncüsü üniversite projesi olacak. Söke'ye bir vakıf üniversitesi kazandıracağız" diye konuştu.