12 Ekim 2013 Cumartesi

CHP AYDIN ÖN SEÇİM İSTİYOR

CHP AYDIN İL ÖRGÜTÜ, GENEL SEKRETER TAMAYLIGİL VE GENEL BAŞKAN YARDIMCISI TEZCAN'A ÖN SEÇİM İSTEKLERİNİ BİLDİRDİ

Didim Belediyesi Huzurevi açılışı için Didim’e gelen CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamayligil ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’a Aydın CHP örgütü ön seçim çağrısında bulundu. 

Genel Sekreter Tamayligil ile Genel Başkan Yardımcısı Tezcan’ı Dalyanda karşılayan örgütün üst düzey yöneticileri herkesin örgüt kantarına çıkmasını isterken açtıkları pankartlarla ön seçim isteklerini iletti.

Örgüt- genel merkez yöneticileri buluşmasında pankartlar açıldı, önseçim isteği genel sekreter ile genel başkan yardımcısına iletildi. 

Karşılamada, İncirliova Belediye Başkanı Fadime Orbay, Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altıngün, Çeştepe Belediye Başkanı Hakkı Gümüş, Tepecik Belediye Başkanı Tuncay Olgun, CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Kemal Güneri, CHP İl Yöneticileri Ümit Aydın, Nurten Karamanlı, İl genel meclis üyesi ve İl yöneticisi Semra Konaklı, Haluk Uysal, Umut Yener Köse, CHP Efeler Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Gümüş, Nazilli CHP Aday Adayı Cavit Yenipazarlı ile çok sayıda partili yeraldı.

Söke Dalyan’da CHP örgütünü karşısında gören Cumhuriyet Halk Partisi Genel Sekreteri Bilhun Tamayligil ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan “Örgütümüzün önseçim çağrı mesajını net bir şekilde aldık” şeklinde konuştu.