23 Kasım 2017 Perşembe

GENÇLİK KOLLARI GİZEM AKKENTLİ POLAT'A EMANET

HAKKINDA BAŞLATILAN SORUŞTURMA NEDENİYLE GÖREVİNDEN AYRILAN CHP SÖKE GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI HALİL YILDIRIM'IN YERİNE BAŞKAN YARDIMCISI GİZEM AKKENTLİ POLAT GETİRİLDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Söke İlçe Başkanlığı geçen ay yapılan delege seçimleri öncesinde başkan Hüseyin Gündüz'ün düzenlediği "Beyaz Liste Toplantısı"ndan izinsiz ses kaydı aldırdığı gerekçesiyle Gençlik Kolları Başkanı Halil Yıldırım hakkında ‘tedbirli olarak disiplin soruşturması’ başlattı.
Hakkında açılan soruşturma nedeniyle başkanlıktan ayrılan Yıldırım'ın yerine, CHP Söke Gençlik Kolları Başkanlığına vekalet etmek üzere Gizem Akkentli Polat getirildi. 
Gizem Akkentli Polat görevlendirme sonrası yaptığı açıklamada,  “CHP Gençlik Kolları yönetimimiz yaşanan olay üzerine toplanmış, kongre süreci tamamlanıncaya kadar, şahsımı CHP Söke Gençlik Kolları Başkanlığına vekalet etmek üzere seçmişlerdir” dedi. 
03 Aralık Pazar günü, Söke Gençlik Kolları Kongresi’nin yapılacağını da hatırlatan Polat, “ Tüm gençlik örgütümüzün bir bayram havasında oylarını kullanacağına inandığım seçimlerimizin örgütümüze hayırlı olmasını temenni ediyorum. Aday olan arkadaşlarımıza ve yönetim kurullarına aday olan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Bizler mevcut CHP Gençlik Kolları yönetimi olarak seçimlerin CHP kültürüne yakışır bir şekilde sonuçlanması için gereken bütün özveriyi göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu. (HÜSEYİN IŞIK)