1 Haziran 2017 Perşembe

SÖKESPOR'A KANAT OYUNCUSU TRANSFERİ

SÖKESPOR KARPUZLU BELEDİYESPOR'DA FORMA GİYEN KANAT OYUNCUSU OSMAN ERSÖZ'LE ANLAŞTI

Bölgesel Amatör Lig 8. Grup'ta şampiyonluğu son maçta kaçıran Sökespor, yeni sezon transferlerinin sonuna yaklaşırken geçen sezon Karpuzlu Belediyespor'da forma giyen ortasahanın sağ ve sol kanadında oynayan yetenekli 11 numaralı oyuncusu Osman Ersöz ile anlaştı.
Kırmızı-Lacivert renklere bağlanan yetenekli futbolcu Osman Ersöz, "geçen sezon şampiyonluğu kaçıran Sökespor, Allah'ın izniyle bu sene herşeye rağmen şampiyon olacaktır. Sökespor'da olmaktan onur ve gurur duyuyorum bu sezon terimin son damlasına kadar mücadele edeceğim" dedi.
BAŞKAN GÜNAL,"OSMAN ERSÖZ İSTEDİĞİMİZ BİR FUTBOLCUYDU"
Sökespor Kulüp Başkanı Yusuf Günal, "Geçen sezon Karpuzlu Belediyespor'da forma giyen Osman Ersöz beğendiğimiz bir futbolcuydu. Bu sezon Sökespor'da mücadele edecek olan futbolcumuzun transferi Sökemize ve Sökespor'umuza hayırlı uğurlu olsun.' şeklinde konuştu.
OSMAN ERSÖZ'ÜN OYNADIĞI TAKIMLAR
1991 Doğumlu Sağ ve sol kanat oyuncusu Osman Ersöz daha önce Karpuzlu Belediyespor, Y.Milasspor, Ortaca Belediyespor, Muğla Üniversitespor, Milas gençlikspor, Bursa Tütünspor, TSE Arabayatağıspor ve Şükraniyespor 'da forma giydi. (NUMAN ÖLMEZ)