1 Haziran 2017 Perşembe

SÖKE'DE RAMAZAN BEREKETİ

SÖKE'DE RAMAZAN SOFRASI VE EĞLENCELERİ BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Söke Belediyesi iftar sofrasına ilk günden bu yana yoğun ilgi gösteren vatandaşlar hemen her akşam masaları dolduruyor.
Günde yaklaşık bin kişinin iftarını açtığı yemek sonrası başlayan Ramazan etkinlikleri kapsamında ney dinletisi ile buluşan Söke Halkı, sahne gösterileri ile de eğleniyor. 
Tiyatro gösterisi, Hacivat ve Karagöz, orta oyunları, fasıl katılanların ilgisini çekiyor. 
Söke Belediyesi’nin yaşça büyük konukları eski Ramazan ayları anımsarken, çocuklar ise geleneksel sahne etkinlikleri ile tanışma fırsatı buluyor. 
Ramazan akşamlarına sosyal aktivite getiren Söke Belediyesi iftar sofrası ve Ramazan etkinlikleri, ramazan ayı boyunca devam edecek. 
İstasyon Caddesi üzerinde Söke Belediyesi Sosyal Tesisleri (LİMA Restaurant) yanında gerçekleşen iftar sofrası ve Ramazan Etkinliklerine katılan vatandaşlar sorunsuz geçen organizasyon nedeniyle de Söke Belediyesi’ne teşekkür ediyor.
Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran da ilk günden itibaren her akşam iftar sofrasında vatandaşlarla birlikte oluyor. 
İftar sofrasında vatandaşla buluşmaktan dolayı büyük keyif olduğunu söyleyen Başkan Toyran; “Her geçen gün artarak devam eden bir talep var. Ramazan etkinlikleri vatandaşlarımıza her akşam farklı bir ortamda iftar açma imkanı sunuyor. İftar sofrası ve ramazan etkinliklerini amacına ulaşmış bir faaliyet olarak görüyorum” dedi. (HÜSEYİN IŞIK)