28 Ağustos 2016 Pazar

KAYALI MUHTARLARLA BİRARAYA GELDİ

KUŞADASI BELEDİYE BAŞKANI ÖZER KAYALI MUHTARLARLA MAHALLELERDE YAŞANAN SORUNLARI ELE ALDI 

Kuşadası Belediyesi Encümen Salonu'nda yapılan toplantıda, muhtarların sorun ve taleplerini dinleyen Kuşadası Belediye Başkanı Kayalı, birçok kentsel sorunu çözüme ulaştırdıklarını belirterek çalışmaların hız kesmeden devam ettiğinin altını çizdi. 
Kayalı “Göreve geldiğimiz günden bu yana bir takım engellerle karşılaştık. Büyükşehir yasası, ülkede yaşanan kargaşa ve benzeri sorunlar ister istemez bizim hizmet alanımızı da kısıtladı. Fakat biz çalışmaktan vazgeçmedik, vatandaşımıza sizlerle birlikte hizmet götürmeye devam ettik. Biz muhtarlarımızla çalışmaktan çok memnunuz, çünkü sizler vatandaşlarımızın sıkıntılarına bizlerden daha hakimsiniz. Vatandaşlarımıza işbirliği içerisinde hizmet vermeye devam etmeliyiz " dedi. 
Davutlar Mahallesi Muhtarı Fikret Arıcı Kuşadası Belediyesi tarafından yapılan yol yapım çalışmalarından mahalle sakinlerinin memnun olduğunu belirterek “Neredeyse Davutlar'da açılmayan yol kalmadı. Mahallemize getirdiğiniz tüm hizmetlerden dolayı teşekkür ederim” dedi.
Mahallerde temizlik sorunun nerdeyse tümüyle son bulduğunu belirten muhtarlar, uzun yıllardır Kuşadası’nın kanayan yarası olarak görünen temizlik sorunun çözümü için gösterilen çabadan dolayı Kuşadası Belediyesi’ne teşekkür etti.