30 Ocak 2015 Cuma

SÖKE BELEDİYESİ'NDEN TEHLİKELİ VERİ ÇIKIŞI AÇIKLAMASI


SÖKE BELEDİYESİ'NDEN YAPILAN AÇIKLAMADA, "BELEDİYEMİZ VERİ TABANINDAN KESİNLİKLE TEHLİKELİ VERİ ÇIKIŞI YAPILMAMIŞTIR" DENİLDİ.

Belediye basın bürosundan yapılan açıklamada, basında yeralan MİT'in Söke Belediyesi’ni mercek altına aldığı şeklindeki haberin asılsız ve gerçek dışı olduğu bildirildi.

Açıklamada, "Haberde geçtiği gibi ne Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) yetkilileri tarafından, nede başka herhangi bir resmi kurum tarafından makam yada belediyemiz personeline yönelik herhangi bir soruşturma başlatılmamıştır. Yine haberde belirtildiği gibi belediyemiz veri tabanından kesinlikle “tehlikeli veri çıkışı” yapılmamış, yapılması da söz konusu değildir. Yayınlanan söz konusu haberde çeşitli devlet kurumlarının isimlerinin kullanılmasını, olmayan bir soruşturmanın açıldığının belirtilmesini, tehlikeli veri çıkışı gibi iddialı sözler kullanılarak kaleme alınmasını belediyemizi yıpratmak ve karalamaya çalışmak olarak görüyoruz. Kamuoyunun kendilerini yanıltmak ve bilgi kirliliği oluşturmak üzere kaleme alınmış bu türlü haberlere itibar etmemelerini istiyoruz." bilgisi verildi.