8 Kasım 2014 Cumartesi

ÖZER KAYALI SONUNDA PATLADI


KUŞADASI BELEDİYE BAŞKANI ÖZER KAYALI, KENDİSİ HAKKINDA ÜRETİLEN DEDİKODULARA SERT ÇIKTI

Özer Kayalı, belirli bir çevrelerden yönlendirilen 5-10 kişilik bir grubun kendisi hakkında sürekli yalan yanlış dedikodular ürettiğini ve kamuoyunu yanlış bilgilendirdiğini belirterek , “Tutarlı eleştiriye açığız, hakarete değil” dedi.

Kayalı, bu çevrelerin belediyede sorun varmış gibi gösterip, kendisinin istifa ettiğini yaymaya çalıştıklarını kaydetti. 


Kendisine sosyal medya üzerinden yapılan saldırıların hakaret düzeyine ulaştığını söyleyen Kayalı, “Onlara göre bilmem kim olması gerekirken, ben bedavadan belediye başkan adayı olmuşum.  ‘Özer Kayalı istifa etti’ diyorlar. İstifayı hiçbir zaman düşünmedim, düşünmem de. CHP’lisi, MHP’lisi, AKP’lisi ile birlikte Kuşadası için doğru ve güzel işler yapacağız. Bunu önümüzdeki günlerde herkes görecek." dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile aralarında sorun varmış izlenimi yaratılmaya çalışıldığını da söyleyen Başkan Kayalı, “böyle bir şey kesinlikle söz konusu değildir. Büyükşehir belediye başkanımız sayın Özlem Çerçioğlu ile aramızda herhangi bir problem yoktur. Özlem hanım ile sık sık görüşüyoruz ”ifadelerini kullandı.