27 Aralık 2013 Cuma

SÖKE'DE TOYRANLI CHP SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

CHP SÖKE İLÇE TEŞKİLATINCA DÜZENLENEN TOPLANTIDA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SÜLEYMAN TOYRAN'IN TANITIMI YAPILDI

Toplantıya, Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Aday Adayları Levent Tuncel ve Hatice Kurban da katıldı.

İlçe Başkanı Hüseyin Akkaya açılışta yaptığı konuşmada, “Belediye Başkanımız Necdet Özekmekçi alnımıza leke sürdürmedi, başımızı yere eğdirmedi. Bu bir hizmet ve bayrak yarışı. Hizmet yarışını Süleyman Toyran ile sürdüreceğiz. Biz parti olarak adayımız belli olmadan çalışmalarımıza başlamıştık, bu çalışmalarımız bundan sonra adayımız ile devam edecek. 14 yıldır Ticaret odası ile Söke’ye hizmet eden Süleyman Toyran, başka bir hizmet alanında Söke’ye hizmet etmeye devam edecek” dedi.

Daha sonra Söke Belediye Başkan Adayı Süleyman Toyran’ı tanıtan bir slayt sunumu yapıldı.

Daha sonra partililere seslenen Söke Belediye Başkan Adayı Süleyman Toyran, “Üzerimizdeki yükün ağır olduğunu biliyorum. Söke’de kalıcı eserler yapmış, 10 yıl başarılı bir Belediye Başkanlığı gerçekleştirmiş Belediye Başkanımız Necdet Özekmekçi’nin ardından yükümüzün ne kadar ağır olduğunu biliyoruz. Belediye Başkanımız Necdet Özekmekçi, Belediye Başkan Aday Adaylarımız Levent Tuncel, Hatice Kurban ve Engin Yıldız’ın desteklerinin her zaman arkamızda olmasını arzu ediyor, esirgemeyeceklerini biliyorum.” dedi.

Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi ise, “10 yıldır elimizden geldiğince iktidarın tüm engellemelerine rağmen hizmet ettik. 2009 yılı seçimlerinden kısa bir süre sonra yine bu salonda 2014 yerel seçimlerinde aday olmayacağımı söylemiştim. Vazgeçmez dediler, koltuğu bırakmaz dediler, yeniden aday olur dediler. Biz bugün bir şey gösterdik. Evet o koltuklar kıymetli. Kıymetini bilene. Çok kıymetli bırakmasını bilene” şeklinde konuştu.