16 Mart 2017 Perşembe

SÖKELİ MİNİK KAYRA'NIN HAYALİ GERÇEK OLUYOR

DOĞUŞTAN GENETİK RAHATSIZLIĞI BULUNAN SÖKELİ KAYRA TÜTÜNCÜ, HAYRANI OLDUĞU FENERBAHÇELİ MOUSSA SOW TARAFINDAN FENERBAHÇE-KONYASPOR MAÇINA DAVET EDİLDİ

Bir süre önce Kayra'nın ailesini arayan Fenerbahçe’nin Senegalli yıldızı Moussa Sow, minik Kayra'yı yarın akşam oynanacak olan Fenerbahçe-Konyaspor maçına davet etti.
Moussa Sow ile görüşen baba Sedat Tütüncü ilgisinden dolayı ünlü futbolcuya teşekkür etti.
Müjdeli haberi alan minik Kayra ise, gözyaşlarını tutamadı. 
Anne Hatice Tütüncü, "Daveti alan oğlum yerinde duramadı, geceleri heyecandan uyayamadı. Geceleri hep Sow'u sayıkladı. Nasipse Sow bizi bekliyor. Evladımın yüzünü güldürdüğü için Sow'a minnettarım." dedi. 

"SOW TÜM MASRAFLARIMIZI KARŞILAYACAK"

Baba Sedat Tütüncü, "Fenerbahçeli futbolcu Moussa Sow'a çok teşekkür ediyoruz. Bizimle iletişime geçerek  oğlumuz kayrayı ve bizi İstanbul'a davet etti ve bununla birlikte bütün yol masraflarımızı kendisi tarafından halledeceğini söyledi. Yarın oynanacak Fenerbahçe-Konyaspor maçını oğlum ile birlikte izleyeceğiz. Fakat biz 1 gün öncesinde giderek antrenmanlara da katıldık. Sow'a oğlumun hayalini gerçekleştirdiği için çok ama çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

SOW SÖZÜNÜ TUTTU 

Genetik bir rahatsızlığı bulunan 8 yaşındaki Kayra Tütüncü'nün en büyük hayalinin Fenerbahçeli Sow ile görüşmek olduğu şeklindeki haberleri okuyan ünlü futbolcu aile ile irtibata geçmiş ve 16 Ocak tarihinde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Genç Kayra mesajını aldım. Afrika Kupası dönüşü hayalin gerçek olacak ve inşallah görüşeceğiz." şeklinde paylaşımda bulunmuştu.