29 Mart 2017 Çarşamba

KAYIP GENÇ KASİYERİN CESEDİ BULUNDU

KUŞADASI'NIN DAVUTLAR MAHALLESİ'NDE YAKLAŞIK BİR AY ÖNCE KAYBOLAN HASİP KEMERDAĞ'IN CESEDİ KİRAZLI BÖLGESİ'NDE BİR UÇURUMUN DİBİNDE BULUNDU

Özel sektöre ait bir marketler zincirinin Davutlar Şubesinde kasiyer olarak çalışan Hasip Kemerdağ, 3 Mart Cuma günü Davutlar Mahallesi'ndeki evinden işe gitmek ayrıldı.
Kendisine ait otomobille yola çıkan oğlunun işine gitmediğini öğrenen ve aramalarına yanıt alamayan baba Abidin Kemerdağ jandarmaya başvurdu. 
Hasip Kemerdağ’ın kullandığı otomobil kimlik ve cüzdanıyla birlikte bir gün sonra Kirazlı Mahallesi Değirmendere Mevkiinde terk edilmiş olarak bulundu. 
Aracın bulunduğu Kirazlı ve çevresinde jandarma ve arama kurtarma ekiplerinin günlerce süren aramaları sonuçsuz kaldı.Karadan yapılan aramalardan sonuç alınamaması üzerine Kuşadası Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, insansız hava araçlarıyla bölgeyi taradı ama yine de sonuç alınamadı.
Baba Abidin Kemerdağ da, bastırdığı el ilanları ile oğlunu aradı.
Ümitlerin kesildiği bir anda kayıp gencin cesedi Kirazlı bölgesinde kayalık bir uçurum dibinde bir çoban tarafından bulundu. 
Çobanın jandarmaya haber vermesiyle bölgeye gelen ekipler, kayıp gencin parçalanmış cesedi ile karşılaştı. 
Kuşadası Devlet Hastanesi morguna kaldırılan 20 yaşındaki Hasip Kemerdağ’ın cesedi, otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.