9 Şubat 2014 Pazar

CHP MYK KUŞADASI BELEDİYE BAŞKAN ADAYINI ÖZER KAYALI OLARAK BELİRLEDİ

CHP MYK TOPLANTISINDA KUŞADASI'NDA ÖZER KAYALI İLE DEVAM KARARI ALDI

30 Mart 2014 yerel seçimlerine yaklaşık 50 gün kala merak içinde beklenen CHP Kuşadası adayı MYK dan Özer kayalı olarak  çıktı.


Kayalı, adaylığının kesinleşmesinden sonra yaptığı açıklamada, önümüzdeki dönem Kuşadası’nın dönüşüm dönemi olacağını söyledi. 

Kayalı, “Yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisinin adayı olarak bayrağı devralmanın onurunu yaşıyorum. Partimin yöneticilerinin bana ve çalışma arkadaşlarıma verdiği bu görevle birlikte, Kuşadası siyasetinde yeni bir dönem başlıyor. Bu yeni dönemi Kuşadası'nda STÖ'ler, kadınlar, gençler hatta çocuklarla birlikte şekillendireceğiz. Bu dönem dönüşüm dönemi olacak. Yaşamın her alanına dokunarak sorunlara çare bulmaya çalışacağız.Gelecek seçimleri değil, gelecek nesilleri düşünerek hizmet üreteceğiz. Geleceğin Kuşadası'nı desteğiniz, katkınızla kuracağız. Uzun yıllardan sonra Kuşadası ilk defa bir değişim, yenilenme, hizmet üretme süreci yakaladı. Gelin hep birlikte bu süreci tamamlayalım. Yediden, yetmişe bu kentte yaşayan herkesin desteğine, fikrine ihtiyacımız var. Hangi partiden, hangi dünya görüşünden olursanız olun, bize inanın, bize güvenin.Sizin desteğinizle daha kararlı, daha öz güvenle hareket edebilelim. Pişman olmayacaksınız” dedi.