25 Şubat 2014 Salı

AYDIN VE İLÇELERİ 24 ŞUBAT ASAYİŞ RAPORU


24/02/2014
 
 

6.     Birimi     
AYDIN - Tellidede Şehit Ali Rüştü Yetkin Polis Merkezi Amirliği
Fail Durumu     
Faili Meçhul
Olay Adi                 
EVDEN HIRSIZLIK - KONUT DOKUNULMAZLIĞININ İHLALİ
Olay Tarihi ve Saati 
01.01.1 00:00
Olay Özeti                       :
Müşteki yatak odasındaki tuvalet masasının çekmecesindeki markasını hatırlamadığı bir adet altın kaplama erkek kol saati, üzerinde iki adet şerit olan iki adet altın bayan yüzüğü, iki adet düz altın yüzük, 36 adet 1 Dolar, 3 adet 5 Euro, 2 Adet 50 Euro ve miktarını hatırlayamadığım sterlin ve yine birkaç adet 20’lik Euro (Dolar ve Euroların değeri toplam 800TL), yine yatak odasındaki elbise dolabının içindeki eşine ait kahverengi bayan kol çantasının içindeki 170TL para, 1 adet çeyrek altın, 2005 yılında İzmir’den 1.000TL paraya satın aldığı kasetli Sony marka kameranın çalınmış olduğunu tespit ettiğini, şikayetçi olduğunu beyan etmiştir. Olayla ilgili tahkikata başlanılmıştır.  
 
8.     Birimi    
AYDIN - NAZİLLİ - Çocuk Büro Amirliği
Fail Durumu     
Faili Firar
Olay Adi                 
AÇIKTAN HIRSIZLIK
Olay Tarihi ve Saati 
23.02.2014 15:00
Olay Özeti                       :
Müşteki Samsung Galaxy S3 Mini marka cep telefonum bulunduğunu şüpheli isimli bu şahsın kendisinden telefonunu çıkartıp müzik dinlemek istediğini söylediğini kendisinin telefonunu çıkartarak müzik açtığını bu şahsın telefonu istediğini kendi rızası ile telefona bakması için verdiğini, şüpheli telefonu biraz karıştırdığını ve elindeki telefonla kendisini olan ancak faturası bulunmayan Ümit marka mavi/ sarı renkte frensiz ve vitessiz olan bisikletine doğru yöneldiğini ve telefonunu ve belirtmiş olduğu bisikleti alarak uzaklaştığını, şikayetçi olduğunu beyan etmiştir. Olayla ilgili tahkikata başlanılmıştır.
 
10. Birimi    
AYDIN - SÖKE - Söke Polis Merkezi Amirliği
Fail Durumu     
Faili Meçhul
Olay Adi                 
TRAFİK GÜVENLİĞİNİ TEHLİKEYE SOKMA - MALA ZARAR VERME
Olay Tarihi ve Saati 
23.02.2014 18:20
Olay Özeti                       :
Müşteki 34.... plaka sayılı aracı ile sağ şeritten giderken  aracının sol tarafına sürterek çarpan ve sol aynasını kırıp düşüren 09.... plaka sayıl aracın kendisini geçip gittiğini  aracı  takip ettiğini  korna çalarak  kavşakta durdurduğunu  araç sürücüsü  55-60  yaşlarında 170cm boylarında şişman kır saçlı kişinin  polisi arama  ben alkollüyüm  zararını karşılarım polisi ararsan zararını karşılamam diyerek engel olduğunu ve tamirci çağıracağını söylediğini, polisi aradığında bu kişinin aracına binerek kaçtığını beyanla şikayetçi olmuştur. Olayla ilgili tahkikata başlanılmıştır.          
  
17. Birimi    
AYDIN - KUŞADASI - Siteler Polis Merkezi Amirliği
Fail Durumu     
Faili Firar
Olay Adi                 
DOLANDIRICILIK
Olay Tarihi ve Saati 
22.02.2014 00:00
Olay Özeti                       :
Müşteki, S.S. Paşa Konakları Konut Yapı Kooperatifinin yönetim kurulu başkanı olduğunu ve söz konusu yerin balkon ile merdiven korkuluklarını yaptırmak üzere Kuşadası Sanayi sitesinde işyerleri bulunan şüpheli ile anlaştıklarını, şahısların malzeme alabilmek için kendilerinde sıralı çekler istemeleri üzerine değişik tarihli çekleri keserek verdiklerini, vadesi gelen çeklerin tamamını kullanmış olduklarını ancak işi yapmadıklarını, dolandırıldıklarını beyan ederek şikayetçi olmuştur. Olayla ilgili tahkikat devam etmektedir.
 
18. Birimi    
AYDIN - SÖKE - Söke Polis Merkezi Amirliği
Fail Durumu     
Fail Yakalandı
Olay Adi                 
TRAFİK GÜVENLİĞİNİ TEHLİKEYE SOKMA - TAKSİRLE YARALAMA
Olay Tarihi ve Saati 
22.02.2014 00:15
Olay Özeti                       :
Şüpheli müşteki, 09.... plakalı aracı ile Sanayii Bulvarından seyir halindeyken, yol kenarında bulunan park halindeki 09.... plakalı kamyona çarpması sonucu ten taraflı yaralamalı trafik kazası meydana gelmiştir. Araç sürücüsü Söke devlet hastanesine kaldırılmış, yapılan ilk müdahalenin ardından Hayati tehlikesi nedeniyle yoğun bakım ünitesine yatırılmış, ifadesi alınamamıştır. Şahsın alınan Dr. raporunda; 75 Promül alkollü olduğu, Hayati tehlikesinin bulunduğu, burnunda kırık olduğu, kati raporunun KBB, Beyin cerrahi ve genel cerrahi uzmanınca verileceği bildirilmiştir.          Olayla ilgili hazırlanan tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.