10 Mayıs 2018 Perşembe

MUHARREM KAÇAR MUHTARLAR DERNEĞİNE ADAY

BURUNKÖY MAHALLE MUHTARI MUHARREM KAÇAR SÖKE MUHTARLAR DERNEĞİ BAŞKANLIĞINA ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI

Türkiye'nin önde gelen örnek Muhtarlar Dernekleri arasında gösterilen Söke Muhtarlar Derneği önümüzdeki günlerde yapacağı genel kurul ile yeniden aktif olarak hizmet vermeye hazırlanıyor.
Önümüzdeki günlerde yapılacak olan genel kurulda mevcut başkan Mustafa Öztürk’ün yanısıra, Burunköy Mahalle Muhtarı Muharrem Kaçar’da adaylığını açıkladı.

KAÇAR, "TÜM MAHALLE MUHTARLARINI KUCAKLAMAK İÇİN ADAYIM"
Muhtarlar Derneğini yeniden canlandırarak Söke'nin tüm mahalle muhtarlarını kucaklayacak, ilçenin en geniş tabanlı sivil toplum kurulu haline gelmeyi arzu ettiklerini söyleyen Burunköy Mahalle Muhtarı Muharrem Kaçar; "Muhtarlarımıza birlikte yönetim ve paylaşımcı uygulamalar ile sosyal organizasyonlarda birlik sağlayacağız. Yapılacak organizasyonların çeşitliliği artırılarak organizasyon gelirlerinin yüzde 25'ini derneğe gelir olarak sağlamayı hedefliyoruz. Hedefimiz Söke Muhtarlar Derneği'ne ve muhtarlarımıza yakışır bir ofis tesis edilmesidir. Stratejik bir siyaset ve birlikte oluşturulacak bölgesel projeksiyonlar ile Söke'de siyasetin ve STK'ların yönlendirici lokomotifi olması, Söke'mizin Mahalleleri yeni kurulacak interaktif sosyal medya yüklemeleri ile dünyaya tanıtılacaktır. Mahallelerimizde bulunan tarihi, tarımsal, biyolojik, insani, hayvani ve turistik objeleri ile bölgenin çekim merkezi haline gelmesini sağlayacağız. Muhtarlarımızın kamu kurum ve kuruluşlarına yapacakları her türlü yazışma, takip işleri merkezi sistemle takip edilecektir. Söke'mizi ziyarete gelen Bakanlarımız, Valimiz, Milletvekilleri, Belediye Başkanları ilk olarak bizim derneğimizi ziyaret edeceklerdir. Söke'mizin muhtarlarına yeni bir kimlik ve birliktelik sağlamak için aday oldum” dedi. (NUMAN ÖLMEZ)