7 Haziran 2017 Çarşamba

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE İFTAR

SÖKE BELEDİYE BAŞKANI SÜLEYMAN TOYRAN VE İŞLETME FAKÜLTESİ DEKANI PROFESÖR FATMA NEVAL GENÇ İFTARDA KONUKLARINI AĞIRLADI

Söke'nin Yenikent Mahallesi'ndeki üniversite yerleşkesinde verilen iftar yemeğine çok sayıda öğrencinin yanında Belediye Başkan Yardımcısı Fahri Sivrioğlu, Belediye Meclis Üyeleri Fahri Semerci ve Hüsamettin Yaman, Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Kutlay, Ticaret Odası Meclis Başkanı Behlül Er ve CHP Söke İlçe Başkanı Hüseyin Gündüz katıldı. 
Belediye Başkanı Süleyman Toyran; “Öğrencilerimizle birlikte olmak istedik, Dekanımızda bu konuda bize yardımcı oldu. Üniversite öğrencilerimizle birlikte olmak oldukça keyifli, inşallah gelecek senelerde de bu iftar yemeklerini sürdüreceğiz” dedi.
Söke İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Neval Genç de; “Öğrencilerimizin çoğu iftar çadırlarına gidiyordu. Başkanımız sağolsun, iftar çadırını öğrencilerimize getirdi. İnşallah bu gelenekselleşir. Bu imkanları daha da arttırarak sürdürürüz. Katkıda bulunan hayırseverlerimize teşekkür ediyorum” dedi. (HÜSEYİN IŞIK)