23 Ocak 2017 Pazartesi

DİKKAT! TEKRAR GELİYOR

YARIN ORTA AKDENİZ ÜZERİNDEN YAĞIŞLI HAVA, ÇARŞAMBA GÜNÜ DE BALKANLAR ÜZERİNDEN YENİ BİR SOĞUK VE YAĞIŞLI HAVA GELİYOR

Meteoroloji İzmir 2. Bölge Müdürlüğü Analiz ve Tahminler Şube Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, güneşli geçen bir haftanın ardından yeni haftaya çok bulutlu ve sağanak yağışlı bir havayla başlıyoruz.
Türkiye yarın sabah saatlerinden itibaren Orta Akdeniz üzerinden gelen yağışlı havanın, Çarşamba günü de Balkanlar üzerinden soğukla birlikte gelen yeni bir yağışlı havanın etkisine girecek.
Önümüzdeki 5 gün boyunca İzmir'de termometreler en düşük 3, en yüksek 14 dereceyi gösterecek.

Yarın batı bölgelerimizin çok bulutlu, Marmara’nın batısı, Ege, Batı Akdeniz ile İç Anadolu’nun batısının yağışlı geçeceği, yağışların genellikle yağmur, iç kesimlerinde yükseklerde karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor.
25 Ocak 2017 Çarşamba günü; Balkanlar üzerinden gelecek soğuk hava ile birlikte yurt geneline yayılacak yağışların,  Kıyı Ege'de kuvvetli yağmur ve sağanak, İç Ege'de de kar yağışı şeklinde olacağı tahmin ediliyor.
26 Ocak Perşembe, yağışlı hava Kıyı Ege'yi terkedecek ve yerini soğuk havaya bırakacak.
Halen mevsim normalleri civarında seyretmekte olan hava sıcaklıkları da Çarşamba gününden itibaren hissedilir derecede (8 ila 10 derece) azalarak mevsim normalleri altında seyredecek.