28 Nisan 2016 Perşembe

SÖKE'DE TRAFİK KAZASI, 4 YARALI

SÖKE- BODRUM KARAYOLU SARIKEMER MEVKİİNDEKİ KAZADA OTOMOBİL ANA YOLA ÇIKAN TRAKTÖRE ÇARPTI


Aydın Denge Gazetesi'nin haberine göre; Söke'den Didim istikametine gitmekte olan otomobille, araziden ana yola çıkan traktör çarpıştı. Çarpışma sonucunda traktör ikiye bölünürken otomobilde bulunan üç bayan ile traktör sürücüsü yaralandı 
Kaza saat 12.30 sıralarında Didim-Bodrum Karayolu Sarıkemer Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Selahattin Balıkçı (26) yönetimindeki 09 HS 058 traktör ile Binnur Erçetin’in kullandığı 09 D 2428 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile traktör ikiye bölünürken, otomobil kullanılamaz hale geldi. 
Kaza anında traktör sürücüsü Selahattin Balıkçı, otomobil sürücüsü Binnur Erçetin (32), kızı Sudenaz Erçetin (8) ve Fidan Duman (70) yaralandı. 
Yoldan geçen sürücülerin jandarma ve 112 sağlık ekiplerine haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda ambülans geldi. Yaralılar, ilk yardımın ardından ambulanslarla Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 
Yaralılardan Selahattin Balıkçı, Binnur Erçetin ve Fidan Duman’ın durumlarının ağır olduğu, 8 yaşındaki Sudebaz Erçetin’in ise hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Jandarma ve bölge trafik ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı. (BURHAN CEYHAN)