18 Aralık 2013 Çarşamba

SÖKE MHP'DEN GÖRKEMLİ SEÇİM STARTI

MHP SÖKE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YUSUF KEREMİT SEÇİM STARTINI VERDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Söke İlçe Teşkilatı Söke Belediye Başkan Adayı Yusuf Keremit’in tanıtımı ve yeni üyelere rozet takılması için toplantı düzenlendi.

Söke Belediyesi Düğün ve Çok Amaçlı Toplantı Salonları binasında gerçekleşen
toplantıya Aydın Milletvekili ve Aydın Büyükşehir Belediye başkan adayı Ali Uzunırmak, Aydın İl Başkan Yardımcıları İsmail Türkal ve Müfit Kır, Akyeniköy Belediye Başkanı Yusuf Deveci, Ortaklar Belediye Başkanı Ümmet Akın, İl Genel Meclis Üyesi Orhan Ateş, Belediye Meclis Üyeleri başta olmak üzere, Ülkü Ocakları Temsilcileri, davetliler ve partililer katıldı.

Toplantıda ilk konuşmayı Söke İlçe Başkanı Veysel Öztürk yaptı. 

Veysel Öztürk, “5 hafta öncesinde yeni ilçe yönetim kurulu olarak göreve başladık. Bugün burada rakiplerimizden önce Söke’nin ve Sökelilerin özlenen, Söke için ümidi, birçoğumuzun çocuğunun, yeğeninin, kardeşinin veya bir yakınının öğretmeni Söke Belediye Başkan Adayımız Yusuf Keremit’i
sizlere takdim etmek ve bu kısa görev süremizde partimize katılımları ile güç veren yeni üyelerimize rozetlerini takmak için bir araya geldik” dedi.

Söke Belediye Başkan Adayı Yusuf Keremit, “5 yıl önce Söke harekete geçecek demiştim. O gün harekete geçiremedik. Ama bugün bu salonda sizlerin gözlerine baktığımda harekete geçimizi görüyorum. Bugün seçimlere tam 102 gün var. 5 yıl önce projelermiz birileri tarafından ele geçirildi. Açıkladığımız birçok proje çalındı, bunu ispat edebilirim. 5 yıl öncesinden bu güne kadar hazırlığımızı iddialı ve profesyonel ekiple yaptık. Bu projeleri 2 Ocak tan itibaren 90 günde, her gün bir proje olmak üzere açıklayacağız. ‘’ diye konuştu.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Uzunırmak da, "Altyapısı ve üstyapısı ile estetik bir şehir meydana getirmek, iş ve istihdam yaratılan aşı büyüyen ve zenginleşen bir Aydın yaratmak, sosyal barışı sürdürülebilir olan bir Aydın meydana getirmek temel hedeflerimiz” dedi.

Toplantıda yapılan konuşmaların ardından partiye katılan 75 yeni üyeye rozetleri takıldı.