18 Aralık 2013 Çarşamba

EN BÜYÜK HAYALİ PİLOT OLMAKTI

SÖKELİ ŞEHİT PİLOT ÜSTEĞMEN EMRE ACAR İÇİN ARKADAŞLARI FACEBOOK'TA "HER ÖLÜM ERKEN, AMA BU ÇOK ERKEN" PAYLAŞIMI YAPTI
Geçen ağustos dünya evine giren, enerjisi ve sıcak kanlılığıyla arkadaşları arasında çok sevilen genç subayın ölümü, şok etkisi yarattı. 
En büyük hayalinin helikopter pilotluğu olduğu belirtilen Acar´ın facebook sayfasında paylaşımlar yapan arkadaşları, "Her ölüm erken, ama bu çok erken'' yazarak üzüntülerini dile getirdi.
Aydın´ın Söke İlçesi´nde doğan 29 yaşındaki Emre Acar, başarılı okul hayatının ardından Harp Akademisi´nden mezun oldu. En büyük hayali
helikopter pilotluğu olan Acar amacına ulaşmak için büyük bir azimle çaba harcadı. 
Kuşadası´nda eczacı kalfası olan babası Mümin, annesi Özcan ve kardeşi Duygu Acar´ın her fırsatta ziyaretine gelen Pilot Üsteğmen Emre Acar, bir süre önce Uşaklı öğretmen Fatma Kıllı ile tanıştı. Birbirlerine büyük bir sevgiyle bağlanan genç çift, evlilik kararı aldı. Geçen ağustos ayında, Fatma Kıllı ve Emre Acar, muhteşem bir düğünle yaşamlarını birleştirdi. Düğün töreninde yakınları, çiftin kucağına çocuk verip şakalaştı. Karşılıklı harmandalı oynayan Acar çifti, büyük alkış aldı. Mutlulukları göz kamaştıran genç çift, sosyal paylaşım sitesi facebook´taki kişisel sayfalarında da her fırsatta birbirlerine olan aşklarını dile getirdi. 
Hayalleri yarım bırakan kaza haberi, dün saat 11.00 sıralarında Ankara'dan geldi. Acar ailesi, evlatlarına ulaşamayınca kapıldıkları korkuyla, askeri yetkililerin kendilerine ulaşması üzerine yüzleşti. Büyük üzüntü yaşayan aile, hemen Ankara´ya gitmek üzere yola çıktı. Fatma öğretmen, acı habere dayanamayıp baygınlık geçirdi.
Enerjisi, sıcak kanlılığı, dürüstlüğü ve çevresine karşı davranışlarıyla arkadaşlarının da gönlünde taht kuran Emre Üsteğmen´in ölümü, şok etkisi yarattı. Acar´ın facebook´taki kişisel sayfasında arkadaşları, "Her ölüm erken, ama bu çok erken'' yazılı paylaşımlarla üzüntülerini dile getirdi.

Pilot Üsteğmen Emre Acar´ın cenazesi, Kocacami'de kılınacak öğle namazının ardından Söke'de toprağa verilecek.