27 Ağustos 2018 Pazartesi

METİN YAVUZ SÖKE ŞOFÖR ESNAFINI DİNLEDİ

AK PARTİ AYDIN MİLLETVEKİLİ METİN YAVUZ MEMLEKETİ SÖKE'DE ŞOFÖR ESNAFIYLA BİR ARAYA GELEREK SORUNLARINI DİNLEDİ

Memleketi Söke'de ziyaretlerini sürdüren milletvekili Metin Yavuz, Söke Şoförler ve Otomobilciler Odası üyeleriyle bir araya geldi.
Oda binasında gerçekleşen ziyarette, şoför esnafları milletvekili Metin Yavuz'a yaşadıkları sıkıntıları aktardı ve çözümü için yardım talebinde bulundu.
Söke Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Refik Karataş ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, ”Ak Parti Aydın Milletvekilimiz Metin Yavuz’a gerçekleştirmiş olduğu ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz. Sıkıntılarımızın en kısa sürede çözüleceğinden hiç şüphemiz yok. Şoför camiamız adına sayın vekilimize çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Ak Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz da, ”Bugün Söke’de bir takım ziyaretler gerçekleştirdik, Söke Şoför esnafımızın sıkıntılarını dinledik. Daha önce de bir ön görüşme yapmıştık. Taşıma ve yöntemle ilgili ciddi sıkıntıları var. İnşallah bu konular ile ilgili Ankara’da temaslar sağlayacağız, kendilerini de oraya davet edeceğiz ve ilgililerle birebir görüştürme imkanı sağlayacağız. Çözülmeyecek işler değil, inşallah çözeriz” şeklinde konuştu. (HÜSEYİN IŞIK-MUSA ÖLMEZ)