5 Kasım 2017 Pazar

SÖKESPOR UŞAK VEFASPOR'U 3 GOLLE AVLADI

SÖKE ŞEHİR STADI'NDA OYNANAN MAÇTA UŞAK VEFASPOR'U 3-0 YENEN SÖKESPOR PUANINI 12'YE YÜKSELTTİ

Haftalardır istediği çıkışı yakalayamayan Sökespor maça hızlı başladı.
37.dakiakada topla buluşan Serdal Öz, sert bir şutla topu ağlara gönderdi ve Sökespor'u 1-0 öne geçirdi.
Bu pozisyonda kendisine faul yapıldığını söyleyerek hakeme itiraz eden Uşak Vefaspor kalecisi Erkut Özkan, kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Erkut'un yerine ise yerine kaleye Yusuf Güneş geçti.
İlk yarı bu skorla sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında ise ev sahibi Sökespor, bir kişi eksik oynayan rakibinin üzerindeki baskıyı daha da arttırdı.
67.dakikada topla buluşan Aykan Keskin, topu ağlara göndererek farkı ikiye çıkardı: 2-0
Dakika 79’da ceza sahası dışında topu önünde bulan Serdal Öz, aşırtma vuruşla topu kaleci Yusuf’un üzerinden ağlarla buluşturdu ve kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü kaydetti: 3-0.
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca, karşılaşma Sökespor‘un 3-0 galibiyetiyle sona erdi. Söke şehir statyumunda maçı yaklaşık 2 bin kişi izlerken, Helboys ve Korsanlar taraftarlar grupları da takımlarına maç sonuna kadar destek verdi. SÖKESPOR - UŞAK VEFASPOR: 3-0 STAT: Söke Şehir
HAKEMLER: Şevket Teker**, Gökmen Çambel**, Ahmet Yiğit Doktaş**
SÖKESPOR: Hakan**, Yalçın**, Burak Emre**, Aykan***, Aykut**(76 Cem*), Anıl**, Yahya**, Serdal***(84 Mehmet Metehan*), Sefa**(67 Fatih*), Emre**, Hüseyin**
UŞAK VEFASPOR: Erkut*, Gökhan*(70 Yasin*), Salim*(87 Murat*), Muhammed**, Yakup**, Ümit**, Mamadoou**, Erkan**, Özcan**, Bünyamin**, Ladji*(41 Yusuf*)
GOLLER: Dk. 37-79 Serdal Öz, 67 Aykan Keskin (Sökespor) KIRMIZI KART: Dk. 38 Erkut Özcan (Uşak Vefaspor) SARI KARTLAR: Hüseyin (Sökespor), Bünyamin (Uşak Vefaspor)

(NUMAN ÖLMEZ)