17 Eylül 2017 Pazar

SÖKE TARIM FUARI'NA HAZIR

SÖKE'DE 24.'SÜ DÜZENLENEN TARIM, SANAYİ, TİCARET SERGİ VE PANAYIRI 21 EYLÜL PERŞEMBE GÜNÜ AÇILIYOR

Söke Genç İşadamları Derneği Başkanı Bilal Ülker düzenlediği basın toplantısında, 21-24 Eylül tarihleri arasında yapılacak fuara Türkiye'nin değişik yerlerden yoğun bir katılım olduğunu söyledi. 
Yüzde yüz doluluk oranına ulaştıklarını ve açılış gününü beklediklerini belirten Bilal Ülker, "Katılımcı sayısı 49 olarak belirlenmiştir. Katılımcı sayısının artması için her sene kullandığı metrekarelerden fedakarlık yapıp, yeni katılımcılara yer açan düzenli katılımcılara teşekkürü ayrıca bir borç bilirim" dedi.

TÜRKİYE'NİN DEĞİŞİK YERLERİNDEN GELEN SANAYİCİLER SÖKE'DE 

Söke Tarım Fuarı'na Kuşadası, İncirliova, Aydın merkez, Nazilli, Denizli, İzmir, Ankara, İstanbul ve Samsun şehirlerinden gelen esnaf ve sanayicilerin katılacağını kaydeden Ülker, " “Katılımcı sayısının artması için her sene kullandığı alandan fedakarlık yapıp yeni katılımcılara yer açan düzenli katılımcılarımıza teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.
Ülker, Fuarın Sökeli sanayicilerin ticari gelişimlerine katkı sağlayacağını belirten Ülker, portföy ve ihracat açısından gelişim sağlanacağına inandığını vurguladı. Ülker, “Düzenlediğimiz fuar ile başta Sökeli vergi mükelleflerinin ticari gelişimine, vizyon ve misyonlarına katkı sağlaması, Türkiye’nin diğer bölgelerindeki firmalar ile güven çatısı altında iletişim ve ticari anlaşma kolaylığının sağlanması, müşterilerine ürün portföylerinin aynı alanda sunulması, üretici, distribütör ve bayi firmalar aracılığı ile ülke dışındaki teknolojileri ile buluşmasının sağlanarak, Söke’mizin ve ülkemizin gelişmesine katkı sağlamaya çalışacağız” diye konuştu.

FUARDA 9 GRUP FİRMA YER ALIYOR

Sögiad Başkanı Bilal Ülker'in verdiği bilgiye göre, 4 gün süreyle açık kalacak fuarda;
Tarım, zirai alet üreticileri ve bayileri
Tarım makinaları üreticileri ve bayileri
Hayvancılık aletleri ve üreticileri
Zirai ilaç, gübre üreticileri ve bayileri
Traktör markalarımızın distrübütörleri ve bayileri
Elektrik üretim firmaları ve bayileri
İş makinası üreticileri, distrübütörleri ve bayileri
Binek ve ticari araç bayileri
Mobilya, inşaat ve branda üreticileri yeralacak.

(HÜSEYİN IŞIK)