10 Mayıs 2017 Çarşamba

SÖKELİLERİN YAKINDAN TANIDIĞI İSİMLER SON YOLCULUKLARINA UĞURLANDI

SÖKELİLERİN YAKINDAN TANIDIĞI İSİMLER AYNI CAMİDE KILINAN CENAZE NAMAZININ ARDINDAN DEFNEDİLDİ 

İstasyon Caddesinde uzun yıllar hizmet veren Damla Eczanesinin emektar kalfalarından Mehmet Ali Yağcı, eski çarşı esnaflarından Durmuş Esmer, Güzeltepe Köyü eski muhtarı Ahmet Kabakçı ve Fahri Ateş vefat etti.
Sökelilerin yakından tanığı üç isim, aynı camide kılınan cenaze namazının ardından Söke Asri ve Granta Mezarlığı'na, Ahmet Kabakçı ise Güzeltepe Mahalle Mezarlığı'na defnedildi.

ECZACI KALFALARININ MEHMET ALİ ABİSİ SEVENLERİNİ ÜZDÜ

Gerek sıcak kanlı kişiliği gerekse hasta ve hasta yakınları ile  kurduğu güzel ilişkileri ile mesleğinde sevilen biri olan emekli eczacı kalfası Mehmet Ali Yağcı’nın ölümü Söke'de üzüntü yarattı. 
İki çocuk babası 66 yaşındaki Mehmet Ali Yağcı'nın cenazesi Söke Koca Cami de öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Granta mezarlığına defnedildi.

ALİ ESMER'İN BABASI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Aydın Gazeteciler Cemiyeti Söke Şube Başkanı ve Söke Radyo Tempo Yönetim Kurulu Başkanı Ali Esmer’in babası Söke eski çarşı esnaflarından Durmuş Esmer (95)vefat etti. Yaşlılığa bağlı sağlık sorunları yaşayan Durmuş Esmer’in cenazesi çimento asri mezarlığında defnedildi.

İZMİR'DE VEFAT ETTİ

Söke Konak Mahallesi sakinlerinden, eski MHP İl Genel Meclis Üyelerinden Orhan Ateş’in amcası Fahri Ateş (75) de İzmir’de vefat  etti. Merhum Fahri Ateş’in cenazesi Granta mezarlığında defnedildi.

ESKİ MUHTAR AHMET KABAKÇI VEFAT ETTİ

Söke'nin Beşparmak Dağı eteğinde bulunan Güzeltepe Köyü'nün önceki dönem muhtarlığını yapan Ahmet Kabakçı (60) geçirdiği kalp krizi sonrası kaldırıldığı Egemed Özel Hastanesi'nde yapılan tüm tıbbi müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Eski muhtarın ani ölümü büyük üzüntü yaratırken cenazesi öğleden sonra Güzeltepe Köyü'nde defnedildi. (NUMAN ÖLMEZ)