18 Kasım 2015 Çarşamba

GELENEKSEL SÖKE BİLARDO GÜNLERİ BAŞLIYOR

SÖKE'DE GELENEKSEL OLARAK MEGAPOL BİLARDO SPOR SALONUNDA DÜZENLENEN ŞAMPİYONAYA TÜRKİYE'Yİ ULUSLARARASI TURNUVALARDA TEMSİL ETMİŞ 56 BİLARDO SPORCUSU KATILACAK

Söke'de Kemalpaşa Mahallesi, Şoförler Odası hizmet binası zemin katında bulunan Megapol Bilardo Salonu 20 Kasım Cuma günü başlayacak şampiyona 22 Kasım Pazar günü sona erecek.

Şampiyonanın önceki yıllarda olduğu gibi renkli ve çekişmeli mücadelelere sahne olması bekleniyor.

Salon işletmecisi Yasin Çiçek, "Söke'de özellikle gençler arasında Bilardo sporunun yaygınlaşması amacıyla bu yıl onuncusunu düzenleyecekleri şampiyonanın geleneksel hale dönüşmesinden gurur duyuyoruz. Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü faaliyet programı çerçevesinde hazırlanan bu şampiyonaya Türkiye çapında ünlü 56 sporcu ile Söke ve çevresinden birçok gencimiz katılacak. Gençlerimizi karşılaşmaları izlemeye davet ediyoruz" dedi.

Bilardo Sporları Söke İl Temsilcisi Tulga Sarıtaç ise, "Bilardo Federasyonu olarak, bu sporun Söke'de yaygınlaşması, okullarda masaların kurulması için çalışmalarımız sürecek. Üç bant üstünden yapılmakta olan bu yılki Atatürk'ü Anma Bilardo Şampiyonası'nda ilk üç dereceye giren sporcularımıza kupa, madalya ve para ödülü de verilecek." şeklinde konuştu. (Kaynak - MUSTAFA KAVRUK)