12 Eylül 2015 Cumartesi

BÜYÜK YÜRÜYÜŞ PAZARTESİ GÜNÜ YAPILACAK

SÖKE'DE PAZARTESİ GÜNÜ GENİŞ KATILIMLI TERÖRE LANET MİTİNGİ VE YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLENECEK

Söke Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanlığı öncülüğündeki protestoya, siyasi parti, oda ve sivil toplum kuruluşları da destek verecek.
Sökeliler 14 Eylül Pazartesi günü saat 18.00'de Hükümet Meydanı'nda toplanacak.
Burada düzenlenecek teröre lanet mitinginin ardından, Cumhuriyet, İstasyon, Kubilay ve Aydın Caddesi güzerhanı takiben gerçekleştirilecek büyük yürüyüşle terör bir kez daha lanetlenecek.  
Söke Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Ulvi Atmaca “Perşembe günü saat 17.00 de Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğinde yapılan toplantıya AK Parti. CHP veMHP ilçe Başkanlarının yanı sıra Söke Ticaret Odası, Ticaret Borsası, Ziraat Odası, esnaf odaları temsilcileri ile bazı muhtarlarımız katıldılar. Toplantıda Söke’ye yakışan bir kalabalıkla terörün kınanması konusunda karar verildi. Toplantıda PKK terörüne tepki mitingi yapılması toplantıya katılanlarca kabul edildi. Söke’de 14 Eylül Pazartesi günü geniş kitlelerin katılımıyla teröre tepki mitingi düzenlenecek. Miting pazartesi günü saat 18.00 de Cumhuriyet Meydanında başlayacak ve Cumhuriyet Caddesi, İstasyon Caddesi, Kubilay Caddesi, Aydın Caddesi üzerinden yürüyüşle Cumhuriyet Meydanında bitirilecek. Yürüyüş  sonunda saygı duruşu ve istiklal Marşımız söylenecek. Ayrıca benim bir konuşmam olacak. Tüm Sökelileri bu mitinge katılmaya davet ediyoruz. Katılımın fazla olması için 49 Mahalle Muhtarlığına yazı göndereceğiz. Söke’de görkemli bir teröre kınama mitingi yapacağız.”dedi. (Haber-Yenisöke Gazetesi)