15 Mayıs 2015 Cuma

EGE ET'İN SÖKE ŞUBESİ AÇILDI

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NCE HALKA UCUZ ET YEDİRMEK AMACIYLA BAŞLATILAN EGE ET SATIŞ NOKTALARINDAN BİRİ SÖKE'DE HİZMETE GİRDİ

Söke’de Köprübaşı Otopark karşısında hizmete giren Ege Et’in açılış töreni, CHP milletvekillerinin gövde gösterisine dönüştü.
Törene, CHP Milletvekili adayları Metin Lütfi Baydar, Fatih Atay ve Tayfun Talipoğlu ile Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk CHP İl Başkanı Hikmet Saatçi, CHP Söke İlçe Başkanı Hüseyin Gündüz başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu törende; ““İki ay önce Söke’ye söz vermiştik, sözümüzü tuttuk.Bir yıldır Söke ve çevre mahallelerine ciddi bir hizmet veriyoruz. Alt ve üst yapı hizmetleri zaten bizim görevimiz. Ancak biz sosyal belediyeciliğe daha çok önem veriyoruz. Aydın Büyükşehirin olduğu yerde vatandaşımız aç yatmaz, namerde muhtaç olmaz” dedi.


Bir hafta sonra halk otobüslerinin hizmete gireceği müjdesini veren başkan Çerçioğlu, tam donanımlı otobüslerin her yarım saatte bir Aydın-Didim ile Nazilli-Kuşadası arasında hizmet vereceğini söyledi.

Çerçioğlu'nun Sökelilere verdiği bir başka müjde ise "Halk Ekmek" oldu.

"Halk Ekmek"le ilgili çalışmaların son aşamaya geldiğini belirten Özlem Çerçioğlu, "ekmeğin üretileceği fırın ve satış noktaları ile hazırlıklar tamamlanmak üzere, kısa bir süre sonra Sökelileri de ucuz ekmekle tanıştıracağız." şeklinde konuştu.